TAIDE TEKEE HYVÄÄ- I STAND WITH UKRAINE-HYVÄNTEKEVÄISYYSPROJEKTI

In News by ArtPalace.fi

Minua, niin kuin teitäkin varmasti, ahdistaa Ukrainan tilanne ihan kamalasti. Jotenkin ne Ukrainan ihanan sinisen taivaan ja aurinkokukkapeltojen värit virtasivat maalatessani öljyvärityöhöni ”Healing shades”- hoitavat sävyt. Voimaannuttava maalausprosessi toi luottoa siihen, että hyvä voittaa – Ukrainassa ja elämässä yleensä! Ja halusin tehdä jotain sellaista mitä osaan ja voin auttaa Ukrainaa ja ukrainalaisia.

Siskoni toiveesta tein maalauksesta paidan. Jos haluat tilata omasi tai lahjaksi, laitan paketin tulemaan pikimmin. 10 euroa paidan hinnasta lahjoitetaan Unicefin keräykseen Ukrainan hyväksi (keräystunnus RS2020/798.

Kotimaassa painettu unisex-mallinen paita on 90% puuvillaa ja 10% polyesteriä. Kokoja löytyy: M, L, XL, XXL ja XXXL. Paidan hinta on 29 € + postimaksu 5,90 €. Tilata voit fb:ssä yksityisviestillä, sähköpostilla tai gsm 0503013525.

Olen ollut pitkään yrityskonsultti erityisalanani lentokenttäkaupunkien kehittäminen. Siellä olen tutustunut ukrainalaisiin ja ajatukseni ovat nyt siellä heidän luona. Taustallani on kuvataideopintoja sekä kulttuurialan tuottamista mm. Helsingin kulttuuripääkaupunki 2000-tapahtumia. Nyt opiskelen yhteisöpedagogiksi ja työyhteisöjen kehittäjäksi ja maalaan. Elämän monenkirjavat paineet, stressi ja covid herättivät minussa uinuneen luovuuden. Nyt lähteestä pursuaa maalauksia ja värejä!

Tuetaan yhdessä Ukrainaa!